Descarcare formular de reclamatii

Pentru a returna un produs, este obligatoriu sa notificati Pantofionline, telefonic la numarul: 0752 278800 sau pe adresa de e-mail : comenzi@pantofionline.ro.

Returul dvs. va fi acceptat daca produsele sunt in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

“Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse de pe siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Produsele cumparate, se vor returna de catre client prin posta sau curier, fara ramburs, in ambalajul original (cutia pentru produsele de incaltaminte), si cu etichetele intacte, impreuna cu o copie a facturii fiscale. Costul returnarii produselor va fi suportat de client. In cazul in care integritatea ambalajului sau a produselor sunt afectate, SC MALL EXPERT SRL isi rezerva dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului returnat.

Daca nu putem sa va inlocuim produsul, va vom restitui contravaloarea sa. Restituirea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer in cont, in termen de maxim 10 de zile, de la receptia returului dvs. In cazul indeplinirii conditiilor de retur, cumparatorul va primi contravaloarea produselor cumparate. Costul transportului nu se returneaza. In situatia in care un client figureaza in baza noastra de date cu un colet neridicat si doreste sa faca o noua comanda, la costul comenzii se vor adauga cheltuielile de retur ale comenzii neridicate. In cazul a doua sau mai multe colete neridicate, orice comanda noua se onoreaza numai cu plata in avans, prin ordin de plata.

Adresa retur: Prin curier sau prin Posta Romana: SC MALL EXPERT SRL, 535500 Gheorgheni, str. Rozelor, nr. 31, 535500, Jud. Harghita.