• Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. www.pantofionline.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Acest site este intretinut de administratorii www.pantofionline.ro. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site apartin in totalitate www.pantofionline.ro, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul www.pantofionline.ro, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de www.pantofionline.ro, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
  • Continutul site-ului www.pantofionline.ro a fost alcatuit in colaborare cu producatorii si isi asuma responsabilitatea in totalitate pentru continutul acestui site si pentru produsele prezentate in acest magazin virtual. Societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea produsului si de a anunta clientul in cel mai scurt timp in cazul in care comanda nu poate fi onorata din cauza unori erori aparute in baza de date. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv.  Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 2 si 3 zile, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul nostru.
  • Puteti returna produsele in termen de 10 zile lucratoare de la primire, cu conditia ca acestea sa fie returnate in ambalajul original si fara urme de purtare sau deterioare, impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si talonul de garantie. La returnarea marfii, banii vor fi inapoiati prin transfer bancar/transfer prin posta in termen de 30 de zile de la intrarea marfii in depozit. Orice produs poate fi schimbat cu altul in cazul in care masura comandata nu vi se potriveste. Daca returnarea se face din cauza unei marimi nepotrivite, inlocuirea produsului se va face imediat ce returul a avut loc, in cazul in care marimea dorita este disponibila. Orice schimb de produs se va face doar in limita stocului disponibil. Daca produsul nu mai este pe stoc, va puteti alege altul, cu achitarea eventualelor diferente de pret si a taxelor de livrare. Toate produsele au termen de garantie de 30 de zile de la data cumpararii. Garantia se solutioneza in termen de 15 zile calendaristice de la inregistrarea reclamatiei, prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Nu fac obiectivul garantiei produsele utilizate in conditii neadecvate (altele decat cele recomandate pe pliantele de intretinere). Inainte de a returna un produs, va rugam sa contactati serviciul Relatii Clienti la adresa contact@pantofionline.ro , sa anuntati ca vreti sa returnati produsul si ca urmeaza sa primim un colet de la dvs. Intotdeauna returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Responsabilitatea revine clientului in cazul returnarii produsului pana va ajunge la adresa SC MALL EXPERT SRL. Suma inapoiata nu va include cheltuielile de transport. Nu primim coletele a caror plata de transport nu a fost achitata de catre expeditor sau  colete cu ramburs!
  • Toate produsele pe care le comercializam beneficiaza de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare.
  • Se considera tentativa de fraudare a siteului si se va incepe cercetarea  penala in cazul in care se sesiseaza:
    1. orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator,
    2. incercarea sau modificarea continutul siteului.